top of page

Velkommen til Neveresting Hafjell 2024

Bli med oss på en unik utfordring, et nytt eventyr, og kjemp deg oppover alpinbakken i Hafjell, midt i den norske vakre fjellheimen. Neveresting er mer enn bare en utholdenhetstest - det er en feiring av fellesskap, idrettsglede og naturopplevelser. Et arrangement der vi sammen skal kjempe oss oppover høydemeterne, kjenne at vi lever og sitte igjen med en opplevelse vi kan snakke om rundt middagsbordet i lange tider etterpå!

 

Konseptet er enkelt, men utfordringen er stor - gå opp bakken, ta gondolen ned igjen, repeter.
Hvor mange runder kommer du til å klare? Hvor mange fjell klarer du å bestige?

Kommer du til å klare verdens høyeste fjell Mount Everest?

 

Hvorfor delta?

1. Utfordre deg selv: Målsetningen er å bestige "ditt høydemål", og vi gir deg muligheten til å bestige alle verdens høyder, i Hafjell. Dette er din sjanse til å teste din fysiske og mentale utholdenhet. Det er deg mot bakken, deg mot høydemeterne.

2. Dyrke fellesskap: Vi legger vekt på inkludering, folkehelse og et støttende miljø hvor vi heier på hverandre opp bakken. Prester det du klarer, ta deg en pause i basecampen med andre deltakere og nyt utsikten fra toppen av Hafjell før du tar gondolen ned igjen og fortsetter rundene dine.

3. Fremme helse: Neveresting oppfordrer og utfordrer deg til å ha en aktiv livsstil, og uansett erfaring vil du her ha mulighet til å bedre din "status quo" som vil være positivt for din fysiske og mentale helse.

Design uten navn (16).png
bottom of page