top of page
 • Medalje og premieutdeling
  Alle deltakere som bestiger Mount Everest under Neveresting vil motta årets deltakermedalje etter målgang. Det vil også bli kåret 1., 2. og 3. plass med premieseremoni til de 3 deltakerne som bestiger Mount Everest først under arrangementet. Premieutdeling for de 3 raskeste vil avholdes under festmiddagen lørdag kveld på utsiden av Skavlen.
 • Butikk
  Vi håper selvfølgelig du har fått med deg utstyret du trenger ved ankomst til arrangementet, men mangler du noe er det ikke langt til Øyer sentrum som byr på matbutikker, apotek og ymse butikker. Det tar 2 minutter å kjøre, og 13 minutter å gå til Øyer sentrum fra Hafjell.
 • Hva er inkludert i billetten?
  I billetten er dette inkludert: Full tilgang til gondolen under hele arrangementet Middag (grillbuffet) og premiesermoni lørdag kveld Snacks, frukt og vann gjennom hele arrangementet En teltplass i basecamp hvor du kan sette opp medbrakt overnattingsutstyr Tilgang på garderober, dusj, toalett Tilgang på låsbart skap hvor du kan legge private eiendeler Tilgang på et enkelt utekjøkken med mikrobølgeovn, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenredskap for å lage mat
 • Løypen og supportområdet
  For å gjennomføre 1 runde i Hafjell har du mulighet for å gå to forskjellige løyper, rød eller svart løype. Rød løype er rundt 4km fra bunn til topp. Denne løypen er tung men absolutt den letteste av de to å bruke, og er også den vi vil bli anbefale våre deltakere å bruke. Svart løype er på rundt 3km fra bunn til topp. Denne løypen tar ingen hensyn til bratte bakker og går rett opp hele skitrekket. Denne løypen er for deg som virkelig vil få testet kroppen. For å gå mange runder i den svarte løypen vil vi på det sterkeste anbefale å trene godt i forkant av arrangementet. Begge løypene har en høydeforskjell på 589 høydemeter, og det er mulig å bytte mellom de to løypene gjennom hele arrangementet. Se nederst på denne siden for kart over løypene. Løypen består hovedsakelig av grus og litt gress. Den starter i bunn av gondolheisen og strekker seg helt opp til toppen av gondolheisen. Det vil være et bemannet «chechpoint» i midten av bakken hvor det er mulighet for å fylle på med drikke og snacks, samt ta seg en pause hvis det er ønskelig. Det vil ikke være et avgrenset område for support til deltakerne. Det er mulig for support/støttespillere å heie på deltakerne i bunn av alpinbakken, samt på toppen ved å kjøpe enkeltbillett til gondolheisen. Deltakere som skal benytte seg av support må være obs på å ikke stå i veien for andre deltakere. Utøvere og support er ansvarlige for å rydde etter seg underveis og må påse at det ikke ligger søppel eller annet igjen. Det vil være søppelbøtter i bunn, underveis og på toppen av løypen. Disse skal brukes og hver utøver er ansvarlig for sitt eget søppel.
 • Makstid
  Neveresting har en makstid på 12/36 timer. Vi har checkpoints med tidtaking ved start, midt i løypen og på toppen av bakken. Det er den siste checkpointen du passerer før 12/36 timer har gått som blir dine registrerte høydemeter.
 • Aldersgrense
  Aldersgrensen for å være med på Neveresting Hafjell er 16år hvis du går alene. Barn mellom 12-15år kan kjøpe barnebillett hvis de går sammen med en foresatt gjennom hele arrangementet.
 • Selge billett
  Hvis du ikke har mulighet til å stille til start etter kjøpt billett må du selv velge hvordan du selger denne billetten videre. Selger du din billett må du sende en mail til info@neveresting.no slik at vi kan få endret navnet på billetten.
 • Hvor foregår Neveresting Hafjell?
  Neveresting Hafjell foregår i alpinbakken til Hafjell alpinanlegg i Øyer kommune.
 • Ved avlysning av arrangement
  Hvis vi av en eller annen grunn måtte se oss nødt til å avlyse arrangementet Neveresting vil hele arrangementet bli forflyttet til en senere dato og alle billetter vil bli overført til den nye datoen. Får vi ikke gjennomført arrangementet etter flere forflytninger vil deltakere få refundert avgiften for billetten sin.
 • Overnatting
  Alle deltakere har en teltplass i «Basecamp» inkludert i sin billett. På denne teltplassen kan du sette opp ønsket overnattingsutstyr for å få en komfortabel langhelg i Hafjell. Det vil ikke bli lagt opp strøm til Basecamp, men du vil få gode muligheter for å lade telefonen og andre strømprodukter på oppsatte ladeplasser. Ønsker du å sove inne har vi gode utleiemuligheter i Hafjell sin nye fjellandsby Favn. Det vil bli sendt ut tilbud om overnattingspakker på Favn via epost og nettside når arrangementet nærmer seg.
 • Verdisaker
  I bunn av gondolheisen finnes det låsbare skap hvor alle deltakere kan låse inn sine verdisaker. Utover dette er alle deltagere selv ansvarlig for oppbevaring av verdisaker.
 • Registrering og startnummer (12 timer)
  Ønsker du å overnatte fra fredag til lørdag er det mulig å registrere seg på utsiden av Skavlen på toppen av gondolbakken mellom 19 og 21. Kommer du direkte til arrangementet den 8. juni vil du har mulighet for å registrere deg på utsiden av Hafjell Sport fra 05:00,
 • Transport
  Hafjell ligger sentralt plasser ikke langt fra Lillehammer, og er lett tilgjengelig for offentlig og privat transport. · Tog: Kommer du meg tog hopper du av på Lillehammer Skysstasjon og tar videre lokalbuss 141 til Hafjell alpinsenter. · Buss: Du kan ta VY express fra direkte Oslo og Trondheim til Øyer sentrum. Herfra er det ca. 13 minutter å gå til Hafjell. · Bil: Kommer du med bil har du gratis parkering på Hafjell skianlegg sin parkeringsplass under hele arrangementet. · Fly: Nærmeste flyplass til Hafjell er Oslo Lufthavn, Gardermoen. Herfra kan du ta VY buss direkte til Øyer sentrum. Herfra er det ca. 13 minutter å gå til Hafjell. Trenger du taxi før eller etter løpet kan du nå Lillehammer Taxi på 06565.
 • Gjennomføring av arrangementet (36 timer)
  Torsdag 6. juni 18:00: Registrering, tildeling av teltplass og utdeling av startnummer til deltakere. 20:00: Informasjonsmøte 21:00: Inspirasjonsmøte Fredag 7. juni 06:00: Gondolen frakter deltakere ned til start 06:45: Alle må være klare for start + siste informasjon 07:00: Neveresting Hafjell 2024 starter Lørdag 8. juni 19:00: Arrangement Slutt 21:00: Middag 22:00: Premieutdeling Søndag 9. juni Hjemreise --- Kl 18:00 den 6. juni vil det være et informasjonsmøte som alle utøvere må delta på. Her vil det komme informasjon om gjennomføring av arrangementet. Løpet starter 07:00 den 7. juni og alle deltakere må være i startområdet 06:45 for å få med seg siste informasjon og være klar til startsignalet går. Arrangementet starter i bunnen av gondolheisen hvor du følger skilting og flagg oppover bakken til du når toppen av alpinbakken. Herfra tar du gondolen ned igjen, og starter så på en ny runde. Du må fullføre en hel runde for at høydemetrene skal bli registrert. Løpet er ferdig klokken 19:00 lørdag 8. juni, og alle høydemeter du har gått før det blir registrert. Det blir servert vann og snacks på bunnen, midt i og på toppen av alpinbakken. Vis hensyn og kast søppel og matrester i søppelbøttene langs løypa. Løpet foregår i sin helhet utendørs. Selvom det er lagt inn bestilling på godvær har vi liten påvirkning på resultatet. Alle utøvere må derfor være forberedt på de fleste værforhold. Planlegg i god tid og følg med på yr.no. Løpet blir gjennomført i både sol, regn og snø. Er det derimot lynnedslag eller for mye vind slik at gondolen ikke kan driftes blir arrangementet utsatt.
 • Frivillig
  Ønsker du å være frivillig? Rått!! For å gjennomføre Neveresting trenger vi flere frivillige. Til alt fra registrering, rigging, salg av mat/drikke, vakter og som heiagjeng for de som går i alpinbakken! Send inn din påmelding ved å trykke her
 • Bagasjeoppbevaring
  Dersom du ønsker å legge fra deg noe bagasje under arrangementet kan du gjøre dette i eget telt (eventuelt leid hytte) eller i skapene i bunn av alpinbakken. Det vil ikke være mulig å sette fra seg kofferter, bager, personlige gjenstander eller lignende noen andre steder. SIKKERHET Det vil være funksjonærer og vakter tilstede, men Neveresting og Hafjell tar ikke ansvar for tyveri eller skader på dine eiendeler, all bagasjeoppbevaring skjer på eget ansvar. Bagasjeoppbevaringen i telt er utendørs og skjer på eget ansvar, legg ikke fra deg verdisaker. Ettersom det er utendørs kan det være lurt å ta med en plastpose å ha innvendig, dersom det er fare for regn og du er redd for at noe skal bli vått. Bagasjeoppbevaring i skap/inne på innleid hytte skjer også på eget ansvar. GJENGLEMT Vi gjør oppmerksom på at alt som blir gjenglemt under arrangementet, og som ikke etterlyses innen 1 måned, vil doneres til veldedige formål.
 • Pris
  36 timers billett: Barnebillett 1300NOK Barn må være mellom 12-15år og gå sammen med en påmeldt voksen gjennom hele arrangementet Åpen klasse Ungdom/Student: 1600NOK Studentbevis må fremvises ved registrering Ungdomspris er t.o.m. 18år Åpen klasse: 1900NOK 12 timers billett: Barnebillett 550NOK Barn må være mellom 12-15år og gå sammen med en påmeldt voksen gjennom hele arrangementet Åpen klasse Ungdom/Student 650NOK Studentbevis må fremvises ved registrering Ungdomspris er t.o.m. 18år Åpen klasse 800NOK
 • Førstehjelp
  Det kommer til å være dedikerte førstehjelps ressurser tilstede for å håndtere din sikkerhet under hele arrangementet. Nærmeste legekontor er Øyer legekontor: Hundervegen 19, 2636 Øyer. Nærmeste legevakt er Lillehammer legevakt: Anders Sandvigs gate 17, 2609 Lillehammer.
 • Gjennomføring av arrangementet (12 timer)
  Fredag 7. juni Ønsker du å overnatte i telt eller FAVN fjellandsby er du hjertelig velkommen til det fra fredag 7. juni. Her er det også mulighet for å registrere seg fra kl 19:00. Lørdag 8. juni 05:00: Registrering starter ved Hafjell Sport 06:45: Alle må stå klare ved START 07:00: Arrangement Starter 19:00: Arrangement Slutt 21:00: Middag 22:00: Premieutdeling Søndag 9. juni Hjemreise --- Arrangementet starter i bunnen av gondolheisen hvor du følger skilting og flagg oppover bakken til du når toppen av alpinbakken. Herfra tar du gondolen ned igjen, og starter så på en ny runde. Du må fullføre en hel runde for at høydemetrene skal bli registrert. Løpet er ferdig klokken 19:00 lørdag 8. juni, og alle høydemeter du har gått før det blir registrert. Det blir servert vann og snacks på bunnen, midt i og på toppen av alpinbakken. Vis hensyn og kast søppel og matrester i søppelbøttene langs løypa. Løpet foregår i sin helhet utendørs. Selvom det er lagt inn bestilling på godvær har vi liten påvirkning på resultatet. Alle utøvere må derfor være forberedt på de fleste værforhold. Planlegg i god tid og følg med på yr.no. Løpet blir gjennomført i både sol, regn og snø. Er det derimot lynnedslag eller for mye vind slik at gondolen ikke kan driftes blir arrangementet utsatt.
 • Registrering og startnummer (36 timer)
  Startnummer og registreringen til Neveresting Hafjell skjer på utsiden av Skavlen restaurant på toppen av gondolbakken, og registreringen åpner kl 18:00 den 6. juni. Ved henting av startnummer leveres også pårørendeliste som må fylles ut.
 • Hva er ikke inkludert i billetten?
  Mat (utenom grillbuffet lørdag kveld) er ikke inkludert i billetten, men det er gode muligheter for å kjøpe enkel mat, restaurantmat eller lage egen mat under hele arrangementet. Utstyr for overnatting. Alle deltakere får tildelt en teltplass i Basecamp hvor de kan sette opp medbrakt overnattingsutstyr. Eventuelt er det mulig å booke overnatting på Favn Fjellandsby og det vil bli satt opp overnattingspakker til Favn som deltakere vil få tilbud om via epost/nettside når arrangementet nærmer seg.
 • Hva er fokuset: Gå i 12/36 timer eller bestige Mount Everest?
  Fokuset og det gjeveste målet under Neveresting er å bestige Mount Everest. Klarer du Mount Everest (15 runder) vil du få tildelt årets deltakermedalje. Du kan selv velge om du vil gå flere runder innenfor de 12/36 timene etter besteget Mount Everest, men dette blir da bare for egen glede og ikke noe vi premierer. Med andre ord: Hovedfokuset er å bestige Mount Everest.
 • Hva betyr det at jeg har 12/36 timer?
  Selve arrangementet blir gjennomført fra klokken 07:00 den 7. juni, til 19:00 den 8. juni for deg som skal gå 36 timer, og fra 07:00 den 8. juni til 19:00 den 8. juni for deg som skal gå 12 timer. I dette tidsrommet (disse 12/36 timene) er det opp til deg å yte det du klarer og gjennomføre så mange runder du klarer. Men, det at du har 12/36 timer betyr ikke at du må gå konstant i 12/36 timer. Ønsker du å gå 3 runder, ta deg en pause, gå 5 runder, sove litt osv. Så er det helt greit. Ønsker du å gjennomføre 15 runder med en gang så er det helt greit. Du styrer disse 12/36 timene sånn du selv måtte ønske. Men, husk å ta deg tid til å spise og drikke godt under hele arrangementet!
 • Garderober, toaletter og dusj
  Alle deltakere har tilgang til garderober i bunn av gondolheisen. Her er det toalett, dusj og låsbare skap. Det er også toaletter og dusjer på toppen av alpinbakken som er åpen for alle. Ønsker du å bo inne kan du leie overnatting hos Favn Hafjell. Her har du også toalett, dusj og det du skulle trenge.
Neveresting kart.jpg
bottom of page